Arnold Schwarzenegger vahvisti: Terminator 5 jo valmisteilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen toimintatähti ja Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger on tehnyt erään uransa legendaarisimmista roolitöistä Terminator-elokuvien tuhoajakyborgina. Viimeksi hänet nähtiin valkokankaalla The Expendables 2 -elokuvassa.

Nyt Iso-Arska on varmistanut, että hän tähdittää tulevaisuudessa vielä viidettä Terminator-elokuvaa. 65-vuotias mies kertoi, että elokuvan käsikirjoitus tulee valmiiksi tämän vuoden puolella. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Laeta Kalogridis ja Patrick Lussier.

Tekijät ovat saaneet Arnoldin hyväksynnän, sillä hän kehuu heitä laatukirjoittajiksi. Miehen mukaan viimeisen puolentoista vuoden ajan elokuvaa on yritetty pistää alulle erilaisten kirjoittajien kanssa, mutta projekti on vasta nyt ottanyt tulta alleen uuden kaksikon voimin.

– He ovat menossa oikeaan suuntaan. Uskon, että tänä vuonna käsikirjoitus valmistuu ja elokuvaa voidaan aloittaa tekemään, kertoi Arnold Schwarzenegger The Sun -sivustolle.

Terminator-hahmo on noussut ajan saatossa toimintaelokuvien kulttisankareiden joukkoon. Arnold tulkitsee tuhoajakyborgin roolin elokuvissa Terminator – tuhoaja, Terminator 2 – Tuomion päivä ja Terminator 3: Koneiden kapina. Vuonna 2009 ilmestyi neljäs elokuva Terminator – pelastus, jossa Schwarzeneggerin sijaan nähtiin muun muassa näyttelijä Christian Bale.