X Factor floppasi rajusti – Simon Cowell kutsui tuottajat kriisikokoukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden realitykilpailujen luojana ja tuomarina. Lukuisten menestyssarjojen takana olevan miehen kerrottiin hiljattain suunnittelevan seuraavaksi kykyjenetsintäkilpailua, jossa etsitään hänen itsensä laulu- ja näyttelijätaitoista kaksoisolentoa tulevaan X Factor -musikaaliin.

Nyt Simon Cowell on kutsunut sekä Iso-Britannian että Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmien tuottajat kriisikokoukseen. Cowellin mukaan Brittien X Factorin viimeisin kausi oli floppi, sillä se keräsi kaksi miljoonaa katsojaa edeltäjäänsä vähemmän. Nyt mies aikookin uudistaa sarjaa rankalla kädellä.

The Sun -lehden mukaan Simon aikoo ainakin tiputtaa Gary Barlown ja Tulisa Contostavlosin tuomariston penkeiltä. Lehden mukaan on myös todennäköistä, että alkukarsinnat tullaan järjestämään jatkossa jälleen ison areenan sijaan vain tuomariston edessä.

– Meidän täytyy vain yrittää tehdä parempi show kuin viime vuonna. Jos me onnistumme, on mahdollista, että saamme katsojaluvut jälleen ylös, Cowell kertoo.

Simon Cowell bongattiin taannoin Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Simon Cowell purki taannoin kihlauksensa meikkitaitelija Mezhgan Hussainyyn. Pariskunta tapasi aikoinaan American Idol -ohjelman kuvauksissa. Cowellin väitetään olleen myös salasuhteessa X Factor -ohjelman Dannii Minoguen kanssa.