Claire Sweeney nautiskeli rantapäivästä bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen julkkistähti Claire Sweeney ei ole saavuttanut kansainvälistä kuuluisuutta, mutta kotimaassaan hänet tunnetaan muun muassa Big Brother -ohjelman julkkisversiosta. Lisäksi televisiotähti on näytellyt Brookside-saippusarjassa Lindsey Corkhill -roolihahmoa.

Nyt 41-vuotias Claire Sweeney on ikuistettu paparazzien kameroille Karibian lomallaan. Realitytähti nähdään otoksissa romanttisissa tunnelmissa, sillä hän muun muassa hempeilee ja suutelee kihlattuaan Daniel Rileyta. Bikineihin sonnustautunut kaunotar peitti takamuksensa huivilla.

Claire Sweeney on televisiojulkkis, joka tuli alunperin tunnetuksi laulajattarena. Sittemmin hän sai kiinnityksen Channel 4 -kanavan Brookside-saippusarjaaan. Claire Sweeney seurusteli kuuden vuoden ajan bisnesmies Tony Hibbardin kanssa, mutta pariskunnan suhde päättyi eroon vuonna 2007. Sittemmin hän on viihtynyt Liverpoolissa asuvan Daniel Rileyn käsipuolessa.