LeAnn Rimes pelkää miehensä pettävän

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Syömishäiriöistäkin kärsinyt laulajakaunotar LeAnn Rimes paljasti äskettäin poteneensa synkkiä ajatuksia, jotka ajoivat hänet harkitsemaan itsemurhaa. Sittemmin neitokainen on päässyt jo masennuksestaan yli.

Nyt LeAnn Rimes paljasti Entertainment Tonight -televisio-ohjelmassa olleensa alussa huolestunut hänen ja aviomies Eddie Cibrianin suhteen kestävyydestä. Parin suhde alkoi, kun molemmat olivat naimisissa tahoillaan, minkä takia poppari epäilikin aluksi näyttelijäkomistuksen pettävän häntä.

– Minua epäiltäisiin valehtelijaksi, jos en myöntäisi ajatelleeni asiaa. Olen tehnyt niin joskus, kertoi LeAnn haastattelussa.

Tähti kertoi, että Eddiella oli samantapaisia pelkoja suhteen alussa, koska neito oli tuolloin vielä naimisissa Dean Shemeretin kanssa. LeAnn kertoi parin olleen kuitenkin rehellisiä toisilleen. Heidän keskustelunsa saivatkin mielessä kummittelevat pelot häipymään.

Julkkispari LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan Brandi Glanvillen kanssa. Salasuhteen paljastumisen jälkeen LeAnn Rimes ja Brandi Glanville ovat olleet useita kertoja ilmiriidoissa.