Maria Fowler ei pidä vaatteita yllään kännykkäkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä Britannian seuratuimpia julkkiksia. Sarjan kaunotar Maria Fowler paljasti äskettäin laihduttaneensa kroppaansa rasvaimulla, ja sittemmin hän onkin esitellyt muodonmuutoksen tuloksia innokkaasti.

25-vuotias Maria Fowler on julkaissut lähes päivittäin näyttäviä kännykkäkuvia vartalostaan, sillä hän on erittäin tyytyväinen tekemisiinsä. Tälläkin kerralla vaatteet on riisuttu, kun Maria poseeraa kännykälleen pukuhuoneessa.

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.