Allison Williams on kuin ilmetty Matleena Helander

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan aika ajoin hauskoja kuvakoosteita julkkistähdistä, jotka muistuttavat huomattavasti toisiaan. Esimerkiksi poppari Katy Perry ja näyttelijätär Zooey Deschanel ovat kuin kaksi marjaa. Nyt erään amerikkalaisen naiskoomikon tuoreimmat kuvat voivat hämätä etenkin suomalaisia.

Allison Williams -niminen näyttelijäkaunotar on nimittäin kuin Suomen huippumalli haussa -kilpailija Matleena Helanderin ilmetty kaksoisolento. Kauniskasvoinen brunette muistuttaa hyvin paljon Matleenaa, joka sijoittui mallikilpailun viidennellä tuotantokaudella kolmanneksi. Naisilla on hyvin samanlaiset kasvonpiirteet ja hiukset.

Diplomi-insinööriksi opiskeleva 181-senttinen Matleena Helander sai kilpailussa paljon kehuja muun muassa ammattimaisuudestaan ja onnistuneista kuvauksistaan. Urheilullinen neitokainen hämmästytti muita mallikilpailijoita matemaattisella lahjakkuudellaan.

Amerikkalainen näyttelijätär, koomikko ja muusikko Allisson Williams on NBC-kanavan uutisankkuri Brian Williamsin tytär. Connecticutissa varttunut kaunotar on tehnyt sketsejä muun muassa Funny or Die -ohjelmaan. Televisiotähti esiintyi taannoin The League -sarjan jaksossa Danielle-roolihahmona.