Aida Yespica käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet latinokaunottaret ovat tehneet näyttävää uraa viihdealalla. Julkisuuteen myös pyrkii useita tähdenalkuja, joista osa onnistuu yrityksissään varsin hyvin. Eräs heistä on venezuelalainen kaunotar, Aida Yespica.

30-vuotias neitokainen tunnetaan muun muassa Italian ja Espanjan Selviytyjät-ohjelmista. Nyt Aida on ollut lomailemassa Miami Beachilla, ja hänet ikuistettiinkin bikinikuviin. Aalloissa nautiskellut Yespica on kuvista päätellen erinomaisessa rantakunnossa.

Aida Yespica voitti vuonna 2002 Miss Venezuela -kilpailun. Hän on tehnyt töitä mallina, ja neito onkin nähty muun muassa GQ ja Maxim-lehtien kansia koristamassa. Yespica on sittemmin tähdittänyt muun muassa Italian ja Espanjan Selviytyjät-realityohjelmia, joissa hän herätti katsojien ihailun tulisella temperamentillaan.