Avatar-hittielokuvan mokat koottiin yhteen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

James Cameronin ohjaama Avatar-hittielokuva on yksi maailman eeppisimmistä elokuvista. Vuonna 2009 julkaistun elokuvan tekoon käytettiin noin 237 miljoonaa dollaria. Sittemmin tieteiselokuva on tuottanut jo huimat 2,7 miljardia dollaria.

Nyt CinemaSins-viihdesivusto on tehnyt tuttuun tapaansa hauskan videon suuren budjetin elokuvan noloista ”virheistä”. Tällä kertaa he ovat ottaneet syyniinsä Avatar-hittielokuvan. Videolla muun muassa ihmetellään sitä, miksi Pandora-planeetalla kasvaa puita, vaikka siellä ei ole happea.

Nettivideolla sivalletaan myös näyttelijätär Michelle Rodriguezia, joka näyttelee yleensä maskuliinisissa rooleissa. Videon tekijät pitävät pilkkanaan muun muassa elokuvassa nähtyjä robottilaitteita. Lisäksi he vitsailevat kohtauksesta, jossa siniset na’vi-hahmot harrastavat ”poninhäntäseksiä”.