Twilight-tähdelle vakavia syytöksiä: ”Aiheutti fyysisiä ja henkisiä vaurioita”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyrielokuvien sarja on tehnyt monista nuorista näyttelijöistään maailmankuuluja tähtiä. Ensimmäisessä Twilight – Houkutus -elokuvassa nähtiin Cam Gigandet, joka näytteli James-nimistä vampyyriä.

30-vuotias komistus joutui vuosi sitten auto-onnettomuuteen, jonka tapahtumat seuraavat tähteä edelleen. Nyt Cam on nimittäin haastettu oikeuteen asian tiimoilta. Jacqueline Nia väittää näyttelijän törmänneen häneen autollaan, minkä takia nainen kärsi vakavista vammoista.

Nia kertoi onnettomuuden aiheuttaneen hänelle suuria fyysisiä ja henkisiä vaurioita, hermoperäistä kipua sekä ahdistusta. Nainen vaatiikin Gigandetilta korvausta sairaalamaksuistaan ja onnettomuuden takia menettämistään ansiotuloista, uutisoi TMZ-sivusto.

Cam Joslin Gigandet on näytellyt useissa kuuluisissa elokuvissa, kuten Never Back Down, The Roommate, Burlesque, Easy A ja Priest. Miestähti sai vuonna 2009 tyttären tyttöystävänsä Dominique Geisendorffin kanssa. Viime heinäkuussa pari tiedotti odottavansa toista lastaan.