Robert Pattinson paljasti suunnitelmansa: ”Haluan aidon äijäpubin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twilight-vampyyripari Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin kerrottiin äskettäin joutuneen suhdeongelmiin. Sittemmin heidän on kerrottu vuorotellen eronneen ja palanneen taas yhteen jo useamman kerran, joten tilanne on vähintäänkin sekava.

Nyt 26-vuotiaan julkkiskomistuksen uutisoidaan suunnittelevan tulevaisuudessa uudenlaisia bisneksiä. Robert tunnusti Yahoo! Omg! -sivuston haastattelussa haluavansa omistaa oman pubin. Hän ei kuitenkaan haluaisi median tekevän paikasta turistinähtävyyttä.

– Haluaisin omistaa jossain vaiheessa oman pubin Lontoossa. En halua ostaa mitään trendipaikkaa, joka tekisi huippukallista ruokaa, vaan haluan aidon äijäpubin. En haluaisi, että siitä tulee paikka, jossa ihmiset bongaavat julkkiksia, kertoi Robert Pattinson haastattelussa.

Tämän vuoksi näyttelijä suunnitteleekin, ettei kerro kenellekään pubin omistajuudesta. Pattinsonin sydäntä lämmittäisi eniten, jos pubista tulisi paikka, jossa miehet voisivat kokoontua yhteen keskusteleman päivän polttavista puheenaiheista. Hänen mielestään kyseiset kuppilat ovat merkittävä osa Britannian yhteisöllisyyttä.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Äskettäin mediassa kerrottiin, että kyseiselle Lumikki-elokuvalle tehdään myös jatko-osa, mutta Sandersin paikalle palkataan uusi ohjaaja.