Gemma Artertonin iltapuku hyväili näyttäviä muotoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

James Bond: Quantum of Solace -elokuvan naistähti Gemma Arterton meni taannoin naimisiin samaisessa elokuvassa päätähti Daniel Craigin sijaisvartaloa esittäneen stuntmiehen kanssa. 25-vuotias brittikaunotar nähdään tähdittää seuraavaksi helmikuussa suomen ensi-iltansa saavaa Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvaa.

Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvan ensi-iltajuhlat järjestettiin hiljattain Los Angelesissa. Elokuvassa Greteliä, eli Kerttua näyttelevä Gemma Arterton piti mustassa iltapuvussaan huolen siitä, etteivät hänen kuuluisat muotonsa jääneet keneltäkään huomaamatta. Sivuroolissa nähtävä ruotsalainen Peter Stormare oli neidon näkemisestä niin innoissaan, että innostui jopa suutelemaan Gemman kättä ja polvistumaan hänen eteensä.

Gemma Arterton on aiemminkin seurustellut kuvausryhmän jäsenen kanssa, sillä taannoin hän tapaili 19-vuotiasta espanjalaista stuntmies Eduardo Munozia. Pariskunta tapasi toisensa Munozin toimiessa Artertonin ratsastuksenopettajana Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvan kuvauksissa. Suhde päättyi myöhemmin samana vuonna, sillä he olivat liian nuoria vakavaan suhteeseen eikä heillä ollut yhteistä kieltä.