Lucy Mecklenburgh paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa The Only Way Is Essex -saippuasarja on saanut suuren suosion ja nostanut nopeasti useita sen tähtiä julkkiksiksi. Eräs heistä on 21-vuotias Lucy Mecklenburgh, joka on kunnostautunut lähivuosina myös vaatekaupan omistajana.

Neitokainen on viime aikoina lomaillut Meksikon Cancunissa poikaystävänsä Mario Falconen kanssa. Tällä kertaa hänet ikuistettiin paparazzikuviin samoissa maisemissa.

21-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurustelee näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnittelee menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa.