Lukiolaispoika tuli kaapista – näyttävästi koko koulun edessä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Homoseksuaalisuuden myöntäminen voi olla monelle vaikea paikka. Jotkut saattavat salailla homoseksuaalisuuttaan vanhemmiltaan jopa kymmenien vuosien ajan. Toiset taas uskaltavat kertoa asiasta läheisilleen jo nuorella iällä.

Nyt otsikoihin on noussut erään lukiossa opiskelevan teinipojan rohkea teko. Jacob-niminen poika sai äskettäin palkinnon koulunsa juhlatilaisuudessa. Teinipoika piti yllättävän ja upean kiitospuheen 300 ihmisen edessä esiintymislavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jacob nimittäin astui kaapista ulos homoseksuaalina. Teinipoika paljasti homoutensa ensimmäistä kertaa vanhemmilleen, koulukavereilleen ja opettajilleen. Nuorukaisen mukaan hän on esittänyt jo vuosien ajan heteroa, mutta asia tulee muuttumaan jatkossa. Jacob nimittäin rakastaa itseään sellaisena kuin on.

– Olen esittänyt jotain sellaista, mitä en ole. Monet teistä ovat nähneet minut hetero-Jacobina, mutta en ole sitä. Olen seksuaalivähemmistöjen edustaja, Jacob kertoo puheessaan.

Valkoiseen kauluspaitaan ja siniseen kravattiin sonnustautunut teinipoika sai hurjat aplodit tovereiltaan. Ihmiset osoittivat suosiota rohkealle lukiolaiselle taputtamalla hänelle seisaaltaan. Nuorukainen sai myös halauksen eräältä tytöltä esiintymislavalla kiitospuheensa jälkeen.