Megan Foxilla hämmästyttävä erikoistaito: ”Puhun kielillä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Transformers-hittielokuvien tähti Megan Fox päätti äskettäin lopettaa Twitter-bloginsa, koska hän inhoaa omien sanojensa mukaan sosiaalista mediaa. Hän käyttää sen sijaan Facebook-palvelua.

Nyt parikuukautisen Noah-pojan äiti on paljastanut Esquire-lehden haastattelussa otteita erikoisesta lapsuudestaan. Megan kertoo nimittäin olleensa lapsena uskonnollisen ryhmän jäsen. Hän oppi siellä erikoistaidon, joka hämmästyttänee monia.

Fox paljasti osaavansa puhua kielillä, ja kuvaili tapahtumaa intensiiviseksi kokemukseksi. Hän uskoo kokemuksen olevan aito, eikä pelkää kuulostavansa hullulta kertoessaan siitä. Meganin mukaan hän kanavoi puhuessaan Pyhää Henkeä.

– Se tuntuu siltä, kuin energia tulisi pään läpi, ja koko kroppasi täyttyisi sähkövirralla. Sitten alat puhua, etkä tajua mitään siitä, mitä puhut. Sanat tulevat suusta, etkä voi kontrolloida asiaa. Vain jumala ymmärtää kielesi, kertoi Megan Fox lehdelle.

Megan Fox on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Viime vuonna Fox esiintyi kolmessa elokuvassa, kuten This Is 40 ja Diktaattori.