Star Wars -elokuvan kuvaukset alkavat kohta – ostoskeskuksen vieressä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Miljoonat fanit yllättyivät hiljattain, kun Walt Disney -yhtiön uutisoitiin ostaneen Star Wars -saagan oikeudet ja aikovan tuottaa elokuvasarjan uuden osan, joka julkaistaisiin vuonna 2015. Sittemmin viihdemaailmassa on heitelty villejä veikkauksia tulevan elokuvan mahdollisista päätähdistä.

Elokuvien oikeudet ostanut Walt Disney on kertonut tekevänsä kolme uutta Star Wars -elokuvaa. Nyt yhtiön uutisoidaan aloittaneen ensimmäisen elokuvan kuvauspaikkojen etsimisen. The Sun -lehti uutisoi, että trilogian ensimmäinen osa, Tähtien sota: Episodi VII, tullaan kuvaamaan osittain brittiläisen ostoskeskuksen liepeillä.

Lehden lähteiden mukaan Greenhithessä sijaitsevan ostoskeskuksen vieressä sijaitseva louhos on yksi tulevista elokuvan kuvauskohteista. Doctor Who -scifi-sarjaa on myös kuvattu kyseisellä alueella. Louhoksen kerrotaan sopivan erittäin hyvin muiden planeettojen maa-aluiden kuvaamiseen.

Huhumylly tulevan elokuvan ohjaajan ja päätähtien ympärillä on lähiaikoina käynyt kovana. Lost-televisiosarjan luojan J.J. Abramsin on arvailtu ohjaavan uuden Star Wars -elokuvan, vaikka mies itse on jo kertaalleen sanonut kieltäytyneensä kyseisestä pestistä. Muun muassa Kick Ass -elokuvan ohjanneen Matthew Vaughnin on myös huhuttu tulevan elokuvan ohjaajaksi.