Vanhukset yrittivät päästä alennusmyyntiin – päätyivät reiveihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toisinaan maailmalta kantautuu erikoisia uutisia, joissa vanhukset ovat vahingossa joutuneet tekemisiin heidän ikäluokalleen hieman vieraampien asioiden kanssa. Taannoin esimerkiksi brittiläinen pariskunta kasvatti tietämättään kotinsa pihassa hamppua.

Hiljattain toinen vanha brittipariskunta eksyi tahtomattaan nuorten järjestämiin bileisiin. Jo 80 ikävuoden ylittäneet Dick ja Lil Dickens lähtivät aikaisin uudenvuodenpäivän aamuna etsimään lähimailtaan mahdollisia alennusmyyntejä. Pariskunta päätyi Cambridgeshiren Marchissa sijainneeseen varastorakennukseen, sillä he luulivat rakennuksessa järjestettävän suuren myyntitapahtuman. Alennusmyynnin sijaan he löysivät rakennuksesta päätösvaiheessa olevat laittomat reivit, joihin osallistui parhaillaan jopa 1.000 ihmistä.

– Me näimme paljon autoja rakennuksen pihassa. Sisältä ei kuulunut musiikkia tai mitään sellaista. Luulimme, että siellä oli myyjäiset, Dick Dickens kuvailee Daily Mail -lehdelle.

– Kun vanhukset saapuivat paikalle, me luulimme heidän olevan vihaisia. He suhtautuivat meihin kuitenkin leppoisasti. He vaikuttivat mukavalta pariskunnalta, juhlissa ollut 27-vuotias Paul Allen kertoi.

Varastorakennuksen omistaja, 63-vuotias liikemies John Finn ei suhtautunut reiveihin yhtä suopeasti. Hänen mukaansa bilettäjät aiheuttivat rakennuksessa mittavia tuhoja. Hän kertoo olleensa tietoinen laittomista juhlista, mutta päätti olla hälyttämättä poliiseja paikalle. Hänen mukaansa reivien häiritseminen ei saattanut käydä viranomaisille vaaralliseksi.