Ekaluokkalaisen penispiirroksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lapset piirtelevät paperille yhtä sun toista. Joskus piirrosten sisältö saattaa järkyttää vanhempia, mutta myös aiheuttaa huutonaurua. Sanonnan mukaan lasten suusta tulee totuus. Tällä kertaa lapsen kertoma totuus nähdään hulvattoman piirroksen välityksellä.

Mayor_Mchhese_Nutz -niminen käyttäjä julkaisi äskettäin Reddit-kuvapalvelussa otoksen erään ekaluokkalaisen lapsen tekemästä piirroksesta. Julkaisijan mukaan hän sai kuvan haltuunsa siskoltaan, joka opettaa piirroksen piirtäneen lapsosen luokkaa.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Kuvassa nähdään pikkupojan piirros hänen isänsä alavartalosta. Lapsi on piirtänyt kuvaan valtavan, penistä muistuttavan raajan navan alapuolelle. Peniksen sisälle hän on piirtänyt kaksi tikku-ukkoa. Kuvatekstissä poika kertoo piirroksensa sisällöstä.

– Tässä on minä ja veljeni silloin, kun olimme vielä isäni sisällä, lapsi kirjoitti.