Unelmaduuni? Johanna Tukiainen hakee itselleen henkivartijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka kohublondi Johanna Tukiainen kertoi Facebook-profiilissaan joutuneensa erikoiseen tilanteeseen tamperelaisessa hotellissa. Hän nimittäin väittää, että hotellihuoneeseen murtauduttiin ja hänen omaisuuttaa tuhottiin ja heitettiin ikkunasta.

Nyt Tukiainen on ryhtynyt toimenpiteisiin vastaavien tapahtumien välttämiseksi jatkossa. Hän nimittäin kertoo hakevansa itselleen henkivartijaa. Henkivartijan tulisi Tuksun mukaan olla raitis ja isokokoinen mies, jolla on alan kokemusta.

– Nyt on henkivartija haussa, hakemukset: johanna (miuku) dollsdancers.fi. Henkivartijani pitäisi tulla kaikille keikoilleni mukaan ja nukkua samassa hotellihuoneessa kanssani, koska ilmiselvästi myös hotellihuoneisiin pystytään murtautumaan, ellei alla olevan statukseni rikoksen tekijä tullut kaveripiiristämme, Johanna kirjoittaa Facebookissa.

– Epäiltynä on myös hotellin henkilökunta jne. Siis mielellään raitis mies, isokokoinen jolla on turvallisuusalasta aiempaa kokemusta jne, ota minuun yhteyttä, pitää tietty pystyä tulemaan sitten kaikille keikoilleni mukaan!