Maailman seksikkäin mies heittää suolaa haavoihin: ”Vaimoni on eläin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman seksikkäimmäksi mieheksi äskettäin äänestetty näyttelijäkomistus Channing Tatum on naimisissa Step Up -elokuvan vastanäyttelijänsä Jenna Dewanin kanssa. Pariskunta paljasti muutama viikko sitten odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan.

Nyt 32-vuotias Channing Tatum paljasti haastattelussa vaimonsa luonteen muuttuneen raskauden myötä radikaalimpaan suuntaan. Miehen mukaan Jenna Dewan on nimittäin nykyään supertehokas arkipuuhissaan. Raskaana oleva vaimo treenaa jatkuvasti ja syö terveellisesti pitääkseen itsensä kunnossa. Tatumin mukaan näyttelijättärestä on tullut ”eläimellinen kone”.

– Naiset muuttuvat eläimiksi raskaana ollessaan. Jenna on kuin tehokas eläinkone! Hän treenaa koko ajan ja syö terveellisesti, Channing Tatum kertoi E! News -sivustolle.

Näyttelijäkomistuksen mukaan hän on kauhuissaan, mutta myös samalla innoissaan isäksi tulemisesta. Channing Tatum kertoi kuulleensa kavereiltaan, että ensimmäisen vauvan syntymisen todistaminen on henkeäsalpaava kokemus. Mies uskookin sydämensä jyskyttävän kovaa, kun hän näkee lapsensa ensimmäistä kertaa.

Step Up -tanssielokuvaa aikoinaan yhdessä tähdittänyt näyttelijäpariskunta suuntasi aikoinaan häämatkalle Balille heti häiden jälkeen. Kuherruskuukausi sai ikävän käänteen jo ensimmäisen illan jälkeen, kun molemmat saivat vatsataudin. Sairastumisen takia pariskunta päätti lopulta keskeyttää häämatkansa ja palata takaisin kotiin.