Järkyttävä näky: Ihmis-Barbie ja ihmis-Ken tapasivat toisensa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuonna verkossa levisi kuvia ja videoita kahdesta ukrainalaisesta mallista, Valeria Lukyonovasta ja Olga ”Dominika” Oleynikista, jotka olivat plastiikkakirurgian ja vahvan meikin avulla tehneet itsestään nukkemaisen näköisiä.

Myöhemmin uutisoitiin myös 32-vuotiaasta yhdysvaltalaisesta Justin Jedlicasta, joka puolestaan muokkasi kauneusleikkausten avulla itsestään ”ihmis-Kenin”. Nyt 23-vuotias Valeria Lukyonova ja Justin Jedlica ovat tavanneet toisensa kuvauksissa New Yorkissa.

Ihmis-Barbien ja ihmis-Kenin välille ei kuitenkaan valitettavasti syttynyt odotettua satumaista romanssia. The Sun -lehden mukaan kaksikko sen sijaan inhosi toisiaan heti ensisilmäyksellä. Katso kuvat tapaamisesta tästä.

Kuva: Tumblr
Kuva: Tumblr

– Suurin osa Valerian ulkonäöstä on meikkauksen, hiustenpidennyksen ja korsettien ansiota. Drag-tähdet ovat käyttäneet samanlaisia keinoja vuosien ajan, Justin näpäytti.

– Justinille on tehty yli 90 leikkausta ja minulle vain yksi. En piilottele kauneusleikkauksiani. Otin rintaimplantit, koska haluan olla täydellinen. Justinin ei pitäisi kutsua ketään muoviseksi. Hän on komea mies, mutta hänen huulensa ovat yliampuvat, Valeria vastasi.

Valeria Lukyonovan kuvat ovat herättäneet varsin paljon kohua siitä lähtien, kun ne ensimmäistä kertaa levisivät internetissä. Kuvia epäiltiinkin alun perin tekaistuiksi. Nainen on kuitenkin itse onnellinen siitä, että häntä pidetään nuken näköisenä.