Hiusten värjäysten karu tulos: ”Putoilevat pois tuppoina”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Huippusuositun Mad Men -draamasarjan näyttelijät ovat nousseet viime vuosina Hollywoodin A-listan tähdiksi. Sarjan kaunotar January Jones kertoi äskettäin yksinhuoltajuuden ja työelämän välillä tasapainottelemisen olevan vaikeaa.

Nyt 35-vuotias näyttelijäkaunotar on kertonut hiusongelmistaan. Hän on nimittäin värjännyt kutrejaan niin usein, että hänen hiuksensa ovat alkaneet lähteä päästä. January suunnitteleekin parhaillaan päänsä ajelemista. Luontaisesti vaaleaverikkö tähti värjäsi hiuksensa punaisiksi uutta Sweetwater-elokuvaansa varten.

– Hiukseni ovat olleet jokaista väriä, ja nyt ne putoilevat pois tuppoina. Olen ollut blondi, punapää, mustahiuksinen, ja nyt taas blondi. Minun pitää ajella pääni ja pitää peruukkia, että se kasvaisi takaisin terveesti, kertoi January Jones Grazia Daily -lehdelle.

Tähti kertoi haastattelussa, että erilaisilla hiusväreillä oli häneen uskomaton vaikutus. Neito paljasti, etteivät ihmiset esimerkiksi huomioineet häntä kunnolla tummahiuksisena. Hän totesi myös Xander-poikansa tunnistavan äitinsä parhaiten vaaleahiuksisena.

January Jones on ollut rooliensa lisäksi otsikoissa myös seurustelujensa merkeissä. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nimittäin kolmen vuoden ajan laulaja Josh Grobanin kanssa. Sitä ennen hänen käsipuolessaan oli niin ikään kolmen vuoden ajan Ashton Kutcher, joka erosi äskettäin vaimostaan Demi Mooresta.