Uusi trendi: Naisten takapuolet leviävät nyt tarkoituksella

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Jo vuosia niin naiset kuin miehetkin ovat hakeutuneet plastiikkakirurgien vastaanotoille parantelemaan omaa ulkoista olemustaan. Yksi perinteisesti suosituista operaatioista on ollut eri ruumiinosille suoritettava rasvaimu. Nyt tämä tilanne on kuitenkin muuttumassa.

Daily Mail -lehti nimittäin uutisoi, kuinka viime vuosina esimerkiksi Britanniassa kauneuskirugiaan turvautuvat naiset ovat ensimmäistä kertaa historiassa laitattaneet kehoonsa enemmän rasvaa kuin ottaneet sitä pois.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kyseessä on toimenpiteet, joissa rasvaa pistetään kehonosasta toiseen esimerkiksi antamaan täytettä takamukselle. Muodokkaat julkkisnaiset, kuten Jennifer Lopezin ja Kim Kardashianin, ovat kiihdyttäneet takamuspistosten suosiota.

Britannian plastiikkakirurgien yhdistyksen BAAPSin mukaan maassa tehdään enemmän rasvan siirtoa vaativia toimenpiteitä kuin sitä poistavia rasvaimuja. Myös rintaimplanttien suosio maassa on kääntynyt laskuun. Tämän epäillään johtuneen äskettäisestä PIP-rintaimplanttikohusta, jolloin lukuisat naiset poistattivat rintaimplanttinsa vuotavien PIP-implanttien johdosta.