15-vuotias teinityttö paljasti lesboutensa makeasti – katso kuva

Lifestyle · Neea Jokinen

Homoseksuaalisuuden myöntäminen voi olla monelle vaikea paikka. Jotkut saattavat salailla homoseksuaalisuuttaan vanhemmiltaan jopa kymmenien vuosien ajan. Verkossa on viime aikoina julkaistu lukuisia videoita, joissa ihmiset paljastavat seksuaalisen suuntautumisensa vanhemmilleen ikimuistoisella tavalla.

Nyt erään 15-vuotiaan teinitytön uutisoidaan paljastaneen seksuaalisen suuntautumisensa vanhemmilleen upealla tavalla. Laurel-niminen tyttö teki vanhemmilleen täytekakun, jonka hän koristeli vihreällä tekstillä. Hän taiteili lyhyen ja ytimekkään kakkukirjoituksen, jossa hän kertoo olevansa lesbo.

Kuva: Ellen DeGeneres
Kuva: Ellen DeGeneres

Kakun vierelle hän asetti kirjoittamansa kirjeen, jossa hän kertoo seksuaalisesta suuntautumisestaan. Laurelin mukaan hän on halunnut paljastaa asian vanhemmilleen jo pidemmän aikaa. Kirjeessään hän toivoo, että vanhemmat rakastavat häntä lesbonakin.

– Hyvää huomenta vanhemmat, olen lesbo. Ajattelin kertoa sen teille tämän kakun avulla. Toivottavasti rakastatte minua yhä, Laurel kirjoitti kirjeessään.

Myöhemmin nainen kertoi äitinsä purskahtaneen itkuun onnesta totuuden paljastettua. Äiti ja tytär halasivat toisiaan ja söivät herkullista kakkua. Laurelin vanhemmat tukevat lastaan sellaisena kuin hän on. Nainen kiitteli myös nettikommentoijia, jotka kannustivat häntä rohkeaan tekoon.