Ällistyttävä vaaratilanne videolle: Auto ilmestyi vaahdon seasta!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Koillis-Australiassa yli 60.000 ihmistä ovat ilman sähköä Oswald-myrskyn aiheuttamien suurten tulvien takia. Myrskyn kerrotaan tuoneen alueelle rankkasateita ja tornadoja. Tulvavedet ovat aiheuttaneet tuhoa muun muassa Queenslandin osavaltiossa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu hämmentävä Queenslandissä ikuistettu video. Nettivideolla nähdään, kuinka ihmiset seisovat merivaahdon seassa rantakadulla. Videolla nähdään muun muassa kaksi heijastintakkeihin sonnustautunutta poliisimiestä.

Tulvakaaoksen keskellä linja-auto yrittää edetä rantatietä merivaahdossa. Yhtäkkiä videon vasemmalla laidalla näkyy epäilyttävää liikettä. Poliisimiehet joutuvatkin hyppäämään äkkiä tien sivuun, kun he huomaavat auton ilmestyvän merivaahdon alta kuin tyhjästä. Video on kerännyt parissa päivässä yli miljoona katsojaa.