BB-Leina riisui – tässäkö tuleva missikaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa viime vuoden tuotantokaudella asunut BB-Leina, eli Leina Ogihara, nähdään parhaillaan poseeraamassa missikilpailun näyttävissä kuvissa. Leina on ehtinyt vilahdella julkisuudessa jo vuosien ajan, mutta tänään hänestä voi tulla vielä missi.

Tänään Helsingissä valitaan nimittäin Miss Helsinki 2013, ja Leina on mukana kilpailun finaalissa. Hän on poseerannut kisan esittelykuvissa muun muassa yläosattomissa ja paljastavissa alusvaatteissa.

Puoliksi japanilainen BB-Leina nähdään verkossa paljastavassa asussa myös Moto Festival 2012 -tapahtuman mainosvideolla. Hän ei ole jättänyt julkista uraansa pelkkiin mainos- ja musiikkivideoihin sekä Miss Helsinki -kilpailuun, sillä Leina on myös lahjakas laulajatar. Leina on vieraillut laulajana esimerkiksi Kapasiteettiyksikkö-yhtyeen jokunen vuosi sitten julkaistulla Mitä jos -kappaleella sekä näyttelee jättisuosion saaneella Lordin Hard Rock Hallelujah -videolla.