Rihanna viettelee nyt näyttävässä uima-asussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Rihanna julkaisee verkossa usein kuvia itsestään ja elämästään kulissien takana. Popparin huumekuvat ja yhteenpalaaminen Chris Brownin kanssa suututtivat äskettäin hänen julkkisihailijansa, näyttelijä Lena Dunhamin.

Nyt 24-vuotias poptähti julkaisi seksikkään uimapukuotoksen, jossa hänet nähdään punaisessa uima-asussa meren rannalla. Rihanna on jättänyt kuvassa tummat hiuksensa auki. Uimapuku tuo esille tähden kurvit.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instragram
Kuva: Instragram

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.