MTV harkitsee suosikkisarjan lopettamista: ”Päätähti voi kuolla”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuin teiniäiti Jenelle Evans tuntuu olevan jatkuvasti kohuotsikoissa rakkauskiemuroidensa ja päihdesekoilujensa merkeissä. Toista lastaan parhaillaan odottava neitokainen haastoi äskettäin aviomiehensä oikeuteen fyysisestä väkivallan käytöstä.

Nyt MTV-kanavan sisäpiirin lähde on paljastanut televisiokanavan harkitsevan Teen Mom -realitysarjan lopettamista. Ohjelman pomot ovat nimittäin huolissaan päätähti Jenelle Evansin hyvinvoinnista. Johtajat pelkäävät, että moniongelmainen realitytähti kuolee ja hänen läheisensä syyttävät siitä MTV-kanavaa. Lähteen mukaan Jenelle Evans ”tuhoaa” realityohjelman.

– Jenellen elämä on menossa rajuun suuntaan. Hän voi kuolla ja MTV-kanava saa siitä syytteet niskoihinsa. Johtajien olisi pitänyt poistaa hänen Twitter-bloginsa ja Facebook-profiilinsa, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Jenelle Evans on ollut viime viikkoina runsaasti otsikoissa julkisten avioriitojensa takia. Teiniäiti on julkaissut sosiaalisen median palveluissa haukkuvia kommentteja aviomiehestään Courtland Rogersista. Pariskunta ei pidä riitojaan salaisina, vaan he kertovat myrskyisästä suhteestaan koko maailmalle internetissä. He avioituivat taannoin vain kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

Jenelle Evansin elämästä ei ole puuttunut dramatiikkaa. Nuori neitokainen on huhujen mukaan edelleen rajussa päihdekoukussa, sillä hänen kerrotaan käyttävän muun muassa heroiinia. Evans on joutunut myös useamman kerran putkaan riitatilanteiden takia. Teiniäiti ajautui usein tappeluihin entisen kihlattunsa Gary Headin kanssa. Hän on syyttänyt huumeriippuvuudestaan entistä poikaystäväänsä Kieffer Delpiä.