Nälkäpeli-menestyselokuvan mokat koottiin videolle – spoilerivaara!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuva on tuottanut jo yli 680 miljoonaa dollaria. Elokuvan jatko-osaa kuvataan parhaillaan ja sitä tähdittävät muun muassa Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ja Liam Hemsworth. Verkossa on julkaistu lukuisia parodiavideoita kyseisestä suuren budjetin Hollywood-elokuvasta.

Nyt CinemaSins-sivusto on julkaissut YouTube-tilillään tuttuun tapaansa videon, johon he ovat koonneet yhteen hittielokuvan noloja mokia. Tällä kertaa viihdesivusto otti syyniinsä Nälkäpeli-elokuvan. Parodiavideolla nähdään kohtauksia, jotka ovat sivuston mukaan menneet elokuvassa täysin pieleen.

Videolla muun muassa sivalletaan Vyöhyke 12 -aluetta rajaavaa sähköaitaa, joka on yhtä (surkea) vakuuttava kuin Jurassic Park 3 -elokuvassa. Videolla haukutaan myös eräässä kohtauksessa nähtyjä tuliefektejä, jotka ovat sivuston mukaan vuodelta 1995. Videon tekijöiden mukaan elokuvassa on yhteensä 53 ”syntistä” virhettä.