Rihanna puolustautuu: ”Se on minun virheeni!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Rihanna palasi taannoin yhteen väkivaltaiseksi leimatun eksänsä, Chris Brownin kanssa. Laulajien romanssi vaikuttaa edenneen yhteiskuvien perusteella hyvin, sillä he näyttävät onnellisilta toistensa seurassa.

Monet tahot kritisoivat silti edelleen tähtien yhteenpalaamista. Nyt Rihanna on itse puolustanut rakkauttaan uusimmassa Rolling Stone -lehden haastattelussa. 24-vuotiaan popparin mukaan hän ei voinut haudata myrskyisten tapahtumien jälkeenkään tunteitaan.

– Päätin, että on tärkeämpää, että olen itse onnellinen. En halunnut antaa ihmisten vaikuttaa elämääni. Jos se on virhe, se on minun virheeni. Haluan vain elää omaa totuuttani ja ottaa valituksen vastaan. Kestän sen, kertoi Rihanna lehdelle.

Popkaunotar kertoo parin rakkauden olevan aiempaa vahvempaa, koska molemmat tietävät nyt oman tärkeysjärjestyksensä. Hän kertoi parin suhteen muuttuneen erilllään olon aikana. Neito vakuuttaa, että Chris ymmärtää tekojensa seuraukset, eikä enää halua mennä takaisin menneisyyteen.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.