The Jackson ei saavukaan Suomeen – lue Jermainen erikoishaastattelu!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Hartwall Areenalla oli määrä nähdä 24. helmikuuta maineikas The Jacksons -yhtye, jonka muodostavat edesmenneen poptähti Michael Jacksonin veljet. Yhtyeen Unity-kiertue kattaa yhteensä 40 esiintymistä ympäri maailmaa, mutta nyt Suomi on yllättäen pudonnut pois keikkalistalta.

The Jacksons -yhtyeen Suomen esiintyminen on tänään yllättäen peruttu. Stara haastatteli yhtyeen laulaja Jermaine Jacksonia, kun legendaarinen kokoonpano oli valmistautumassa Rotterdamin keikkaansa Hollannissa. Mies antoikin vielä tuolloin esimakua tulevasta Suomen keikasta.

– Voitte odottaa kuumaa Jackson-show’ta. 40 musiikkivuotta puristettuna puolentoista tunnin esitykseen. Haluamme antaa teille Jackson 5 ja The Jacksons -kokoonpanojen, sekä Jermaine Jacksonin ja veljemme Michael Jacksonin musiikkia, Jermaine Jackson kertoi Staralle.

Lue Jermaine Jacksonin koko haastattelu tästä.