Candice Swanepoelin uskomaton vartalo bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet mallimaailman kuuluisimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Eräs alusvaatemerkin tämän hetken kuumimmista malleista on Candice Swanepoel, joka on tienannut miljoonia malliurallaan.

Nyt 24-vuotias Candice Swanepoel on ikuistettu uusiin bikinikuviin St. Bartsilla, jonne hän hiljattain matkusti kuvausmatkalle. Vaalea kaunotar tepasteli luksusjahdin kannella valkoisissa bikineissä. Neitokaisen vartalo on tuoreimpien kuvien perusteella edelleen todella treenatussa kunnossa.

Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Vuotta myöhemmin neitokainen tienasi jopa 5.000 euroa päivässä mallikuvauksista. Sinisilmäinen kaunotar nousi viime vuonna Forbes-talouslehden maailman eniten tienaavien mallien listalle yli kolmen miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut teini-iän ihastuksensa, miesmallin Hermann Nicolin, kanssa jo seitsemän vuoden ajan.