Kanye Westin eksä tylyttää suhdetta: ”Meni todella likaiseksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan ”Kimyen”, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin vastikään odottavan yhteistä vauvaa. Äskettäin räppäri suunnitteli rakkaansa kanssa duettoa, minkä lisäksi mies haluaa äänittää vauvalleen lapsiystävällisiä hip hop -kappaleita.

Nyt rap-tähden entinen rakastaja, Brooke Crittendon on paljastanut otteita suhteestaan julkkismieheen. 35-vuotias neito tapaili Kanye Westiä kahden ja puolen vuoden ajan. Hän kertoi miehen olevan huippumenestyksestään huolimatta todella epävarma itsestään.

West esimerkiksi pelkäsi deittailemansa naisen jättävän hänet. Crittendonin mukaan räppäri oli niin riippuvainen tyttöystävästään, ettei kyennyt erään kerran aloittamaan keikkaansa, jollei nainen seissyt lavan reunalla kannustamassa. Samanaikaisesti mies kuitenkin petti rakastaan bändäreiden kanssa.

– En suostunut olemaan yksi monista naisista. Hän halusi minun tyytyvän siihen. Hän oli hyvä poikaystävä v*ttumaisissa olosuhteissa. Suhde loppui, koska riitelimme paljon ja riidat menivät todella likaiseksi, kertoi Brooke Crittendon The Sun -lehdelle.

Äskettäin Kanye Westin kerrottiin harkitsevan itselleen 10 miljoonan dollarin arvoista henkivakuutusta. Asiaa ajoi eteenpäin erityisesti miehen tuleva anoppi, Kris Jenner, joka haluaa räppärin laittavan tulevan lapsensa ensimmäiseksi edunsaajaksi vakuutukseen. Myös Kim Kardashian aikoo laittaa lapsensa oman henkivakuutuksensa edunsaajaksi.