Selena Gomez avautui Bieber-erostaan: ”Olen kokenut kovia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-kanavalta supertähdeksi noussut Selena Gomez totuttelee jälleen sinkkuelämään, sillä hän erosi hiljattain poikaystävästään Justin Bieberistä yli kaksi vuotta kestäneen seurustelusuhteen jälkeen. Gomez onkin jo kerrottu ottaneen kaiken irti sinkkustatuksestaan.

Nyt 20-vuotias Selena Gomez on esiintynyt UNICEF-hyväntekeväisyysjärjestön järjestämässä konsertissa New Yorkissa. Laulajakaunotar esitti keikallaan Justin Timberlaken hittikappaleen Cry Me A River, jota pidetään yhtenä kaikkien aikojen tunnetuimpana erobiisinä. Gomez avautuikin yksityiselämänsä yksityiskohdista ennen kappaleen esittämistä. Neitokaisen uskotaan viitanneen puheenvuorossaan eroonsa.

– Olen kokenut viime kuukausina paljon. Kaikki on ollut outoa, surullista ja kivaa. Tämä kappale todellakin merkitsee minulle paljon, Selena Gomez kertoi yleisölle The Daily Mail -sivuston mukaan.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off-suhteessa kanadalaisen popparin Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.