Uskotko silmiäsi? Entinen XL-malli nyt huipputimminä alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailma ihannoi erityisesti langanlaihoja mallikaunottaria, jotka ovat aika ajoin lähes anorektisia. Heidän vastapainonaan XL-mallit ovat tehneet viime vuosina tuloaan.

Yksi plus-kokoisista malleista oli vielä hetki sitten Crystal Renn, joka on sittemmin hoikistunut runsaasti. Nyt 26-vuotias mallikaunotar nähdään Agent Provocateur -alusvaatemerkin mainoskuvissa. Otoksissa neito esitteleekin hurjasti laihtunutta kroppaansa seksikkäissä alusasuissa.

Crystal Renn on kertonut julkisuudessa sairastuneensa teini-iässä anoreksiaan. Hän kirjoitti muun muassa aiheesta Hungry: A Young Model’s Story of Appetite, Ambition and the Ultimate Embrace of Curves -kirjan. Sittemmin hän pyöristyi normaalinaisten mittoihin ja saavutti mainetta XL-mallina. Viimeisen vuoden aikana hän on kuitenkin jälleen kutistunut langanlaihaksi malliksi.