Magdalena Frackowiak on jäätävä näky bikinikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpiin nouseviin tähtiin lukeutuu tällä hetkellä ehdottomasti Magdalena Frackowiak, joka on puolalaissyntyinen kaunotar. Hän on tehnyt kansainvälistä uraa jo seitsemän vuoden ajan, ja tänä vuonna neitokaisen odotetaan tekevän läpimurtonsa.

Nykyisin New Yorkissa asuva Magdalena Frackowiak on nyt saanut mallimaailman merkittävimmän pestin, eli hänet on kiinnitetty Victoria’s Secretin malliksi. Tällä viikolla Magdalena ikuistettiinkin uuden bikinimalliston mainoskuvauksissa St. Barthsin saarella Karibialla.

28-vuotias puolalainen Magdalena Frackowiak on supermalli, joka aloitti kansainvälisen uransa vuonna 2006. Tammikuussa 2013 hän nousi sijalle 23. Models.com-verkkojulkaisun Top 50 Models -listalla. Magdalena päätyi aikoinaan malliuralle 16-vuotiaana, kun hänen äitinsä lähetti tyttären valokuvia mallikilpailuun. Frackowiak voitti kisan ja sai mallisopimuksen.