Simon Cowellilla huikea omaisuus – kylpee rahassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun X Factor -laulukilpailun luoja Simon Cowell kylpee rahassa, sillä miehen tiedetään tienaavan vuosittain kymmeniä miljoonia dollareita. Viihdemoguli ottaakin kaiken irti luksuselämästään, sillä hänen tiedetään esimerkiksi lennättävän porkkanansa Singaporesta asti.

Nyt 53-vuotias Simon Cowell on noussut Now-lehden listauksessa ykkössijalle uskomattomalla omaisuudellaan. Televisiotähden omaisuuden nimittäin kerrotaan olevan noin 276 miljoonaa euroa. Cowell on tienannut huimia summia muun muassa artisteillaan, jotka nousivat myös listauksen kärkikastiin.

Eniten tienaavien realitypersoonien kärjessä keikkuvat muun muassa Talent-ohjelmasta supertähdeksi noussut Susan Boyle, joka on kerännyt jo yli 27 miljoonan euron omaisuuden. Myös One Direction -poikabändi nousi korkealle sijalle listauksella, sillä tuoreimpien tietojen mukaan jokainen viidestä popparista on tienannut noin 24 miljoonan euron omaisuuden.

Listauksessa nähdään myös muita television musiikkiohjelmista tähdiksi nousseita laulajia, kuten Leona Lewis 14 miljoonan euron omaisuudellaan. Brittikaunotar Cheryl Cole sijoittui listauksessa viidenneksi 18 miljoonan euron omaisuudellaan. Muita sijoittuneita olivat muun muassa Will Young, Paul Potts ja Kimberley Walsh.

Simon Cowell bongattiin taannoin seksipommi Carmen Electran seurasta Hollywoodissa sijaitsevasta Cecconi-ravintolasta. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät pystyneet pitämään näppejään irti toisistaan. Simon Cowell purkasi kihlauksensa meikkitaitelija Mezhgan Hussainyyn aiemmin tänä vuonna. Pariskunta tapasi aikoinaan American Idol -ohjelman kuvauksissa. Cowell oli taannoin salasuhteessa X Factor -ohjelman Dannii Minoguen kanssa.