Hulk Hogan pelkää tyttärensä puolesta: ”Hän satuttaisi itsensä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Wrestling-tähti Hulk Hogan oli loppuvuodesta runsaasti otsikoissa seksivideoskandaalinsa myötä. Samaan aikaan myös hänen Brooke-tyttärensä on tehnyt itseään tunnetuksi pääasiassa poseeraamalla vähissä vaatteissa ja joskus jopa alastomana.

Brooke on myös mukana wrestling-bisneksessä, sillä hän on The Knockouts -showpainiorganisaation varapääjohtaja. 24-vuotiasta Brooke Hogan on toistaiseksi pysytellyt suurimmaksi osaksi painikehän ulkopuolella. Mikäli Hulk-isällä olisi päätösvalta, näin tulisi tapahtumaan jatkossakin. Tyttären painiura ei olisi Hulk Hoganille mieleen, sillä hän pelkäisi Brooken satuttavan itsensä.

– Se olisi minun pahin painajaiseni. Hän on erittäin hyvä, loistava kameran edessä ja hän on hyvä näyttelijä. Hänellä on hyvä ajoitus, sillä hän osaa ensin hengähtää ja sitten reagoida sen sijaan että hän rynnäköisi suoraan päälle, kuten useilla painijoilla on tapana, Hulk Hogan kertoi BANG Showbiz -uutistoimistolle.

– Pahimmat pelkoni liittyvät tämän alan varjopuoliin. Pelkään, että tyttäreni ajautuisi liian syvälle, alkaisi täysipäiväiseksi painijaksi ja satuttaisi itsensä. En haluaisi nähdä sitä kaiken sen jälkeen, mitä itse olen kokenut, vapaapainilegenda jatkaa.

Hulk Hogan on joutunut oman vapaapainiuransa vuoksi esimerkiksi useisiin selkäleikkauksiin. Hänen tyttärensä on osallistunut tähän mennessä vasta yhteen painiotteluun. Hän hävisi kamppailun, mutta hänen kerrotaan nauttineen ottelusta ja haluavan jatkaa painimista.

Brooke Hogan, oikealta nimeltään Brooke Bollea, on esitellyt tänä vuonna ahkerasti bikinikuntoaan ja kokeillut siipiään myös laulajana. Neitokainen on hyvässä ruumiillisessa kunnossa vaikkapa mahdollisia tulevia laulukeikkoja ajatellen. Taannoin Brooke kohahdutti poseeraamalla alastomana koirahäkissä. Kyseessä oli PETA-järjestön kampanja eläinten oikeuksien puolesta, mutta isä ei ollut siitä kovin mielissään.