Ed Sheeranilla nolo kohtaaminen Katy Perryn kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen supertähti Ed Sheeran on saanut jalansijaa kotimaansa lisäksi myös muualla maailmassa. Kitarahurmuri on tehnyt yhteistyötä lukuisten musiikkimaailman eturivin muusikoiden, kuten Taylor Swiftin ja One Direction, kanssa.

Nyt 21-vuotias Ed Sheeran kertoi joutuneensa noloon tilanteeseen, kun hän tapasi popkaunotar Katy Perryn konserttinsa takahuoneessa. Vauhdikkaan keikan faneilleen tarjonnut kitarahurmuri käveli esiintymisensä jälkeen takahuoneen puolelle. Yhtäkkiä hänen eteensä ilmestyi Katy Perry, joka oli ollut katsomassa punapään Kanadan keikkaa. Tapaaminen ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla.

– Hikoilen paljon keikoilla. Yhtäkkiä takahuoneessa törmään Katy Perryyn, joka sanoi haluavansa halata minua. Katy ei kuitenkaan antanut halia, kun hän huomasi hikivirrat vartalollani, Ed Sheeran kertoi The Sun -lehdelle.

Ed Sheeran aloitti musiikkiuransa jo vuonna 2005. Muutama vuosi sitten punapää lähti kiertueelle, joka kattoi 312 keikkaa. Laulajan mukaan hän halusi tehdä kyseisen määrän keikkoja, jotta hän voittaisi 200 keikkaa vuodessa tekevän poptähti James Morrisonin keikkaluvuillaan. Ed Sheeran kirjoitti äskettäin Moments-kappaleen supersuositulle One Direction -poikabändille.