Kuolemantapaus Justin Timberlaken perheessä: ”Justin oli todella järkyttynyt”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Justin Timberlake on pitänyt pitkään taukoa musiikkiuraltaan, sillä mies on keskittynyt viime vuosina näyttelemiseen. Äskettäin tähti ilmoitti valmistelevansa tuottaja Timbalandin kanssa The 20/20 Experience -albumia.

Nyt popkomistus on joutunut suuren surun keskelle. Hänen isoisänsä Bill Bomarin kerrotaan nimittäin menehtyneen joulukuun lopussa taisteltuaan vuosia sydänongelmia ja dementiaa vastaan. Uutisen kertoi Justinin isoäiti Sadie Bomar Star-lehdelle.

– En pidä tämän kertomisesta, mutta menetin aviomieheni joulukuun 29. päivä. Justin oli todella järkyttynyt. Me kaikki olemme. Hän rakasti isoisäänsä todella paljon, kertoi Sadie Bomar haastattelussa.

Isoäidin mukaan Justin osallistui vaimonsa Jessica Bielin kanssa isoisänsä hautajaisiin tammikuun alussa. Bill ei pystynyt aiemmin matkustamaan lapsenlapsensa Italiassa järjestettyihin häihin, joten Timberlake lähetti hänelle varta vasten palasen hääkakkua 8.000 kilometrin päähän.

Justin Timberlake ilmoitti äskettäin julkisuudessa valmistelevansa paraikaa kolmatta The 20/20 Experience -albumia. Kyseinen levy julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Suit & Tie -kappaleen musiikkivideolla mies vihjaa albumin julkaisupäivän olevan 19. maaliskuuta. Vastikään näyttelijäkaunotar Jessica Bielin nainut tähti kertoi saaneensa musiikillisen inspiraation kesällä, jolloin hän aloitti uuden materiaalin äänettämisen.