Tiger Woodsilla uusi ihastus – urheilutähti Lindsey Vonn

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Urheiluhistorian suurin seksiskandaali sai alkunsa vuonna 2009, kun golf-tähti Tiger Woods jäi kiinni uskottomuudesta. Golffari petti ruotsalaista vaimoaan Elin Nordegreniä lukuisten naiskaunotarten kanssa. Eron jälkeen mies yritti saada ex-vaimoaan takaisin 200 miljoonan dollarin avioliittosopimuksella.

Nyt 37-vuotiaan Tiger Woodsin kerrotaan kuitenkin jälleen ihastuneen uuteen neitokaiseen. Star-lehden mukaan urheilijatähti on kaikessa hiljaisuudessa tapaillut olympiapujottelija Lindsey Vonnia. Parin huhutaan deittailleen marraskuusta lähtien, ja he ovat muun muassa lomailleet yhdessä Antigualla. Vonn on rankattu useita kertoja seksikkäimmäksi naisurheilijaksi.

– Hän haluaa mennä uudestaan naimisiin, ja ajattelee Lindseyn olevan se nainen, kertoi lähde haastattelussa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

28-vuotias urheilukaunotar muistuttaa ulkoiselta olemukseltaan hieman Tigerin entistä Elin-vaimoa. Lindsey on ollut jo jonkin aikaa sinkkumarkkinoilla, kun hän erosi miehestään Thomas Vonnista vuonna 2011. Neito on esitellyt seksikkyyttään muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukukuvissa.

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää miehensä seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi 110 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja hän rakennuttaa parhaillaan tilalle uutta taloa, johon tulee noin 2.500 neliötä. Kohueron jälkeen hän on deittaillut muun muassa miljardööri Michael Dingmanin kanssa.