Musiikkivideo kuin kauhuelokuva – Carrie Underwood pyysi luvan Stephen Kingiltä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kantrilaulajatar Carrie Underwood on yksi menestyneimmistä American Idol -laulukilpailun voittajista. Vuonna 2005 supertähdeksi noussut neitokainen on voittanut muun muassa lukuisia Grammy-palkintoja. Hän julkaisi viime vuonna neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Blown Away.

Nyt 29-vuotias Carrie Underwood on julkaissut Two Black Cadillacs -singlensä musiikkivideon. Laulajattaren kappale kertoo kahdesta naisesta, jotka ovat joutuneet petturimiehen huijaamiksi. Biisin musiikkivideolla neitokaiset murhaavat uskottoman miehen Cadillac-merkkisellä autolla.

Carrie Underwoodin mukaan musiikkivideo sai inspiraationsa kauhukirjailija Stephen Kingin Christine, tappaja-auto -hittiromaanista. Idol-voittaja ei kuitenkaan halunnut käyttää ideaa videollaan ennen kuin hän oli pyytänyt siihen luvan itse Stephen Kingiltä. Naistähti saikin hyväksynnän musiikkivideolleen huippumenestyneeltä kirjailijalta.

– Mielestäni oli tyylikäs liike, että auto toimi murhaajana. Sanoin Stephen Kingille, etten koskaan tekisi videota ilman hänen hyväksyntäänsä, Carrie Underwood kertoi Newsnow-sivuston mukaan.

Oklahoman Checotahissa sijaitsevalla maatilalla varttunut Carrie Underwood voitti American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden. Viihdemoguli Simon Cowell sanoi kilpailun aikana neitokaiselle, että tämä tulee myymään enemmän levyjä kuin kukaan aiempi voittaja. Sittemmin se osoittautuikin todeksi, sillä Underwood on kaikkien aikojen eniten levyjä myynyt American Idol -voittaja. Laulajatar on naimisissa NHL-pelaaja Mike Fisherin kanssa.