MEW ja The Sounds esiintyvät Provinssirockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Provinssirockin tänään julkaistut artistilisäykset pitävät sisällään uudempaa ja vanhempaa nostalgiaa sekä kestosuosikkeja. Uusina kiinnityksinä mukaan tulivat ulkomaisista tähdistä muun muassa MEW, The Sounds ja Danzig.

Ruotsalainen The Sounds on viihtynyt viime aikoina kovasti studiossa äänittämässä uutta musiikkia, ja Provinssissa kuullaan ehkä maistiaisia myös uudesta tuotannosta. Amerikkalainen Danzig nähtiin viimeksi Provinssirockissa vuonna 1995. Ensi kesän kiertue on Danzigin 25-vuotisen uran juhlakiertue.

Tanskalainen Mew äänittää parhaillaan uutta albumia ja heittää ensi kesänä ainoastaan yhden keikan kussakin kiertuemaassa. Suomen keikka kuullaan, nähdään ja koetaan Provinssirockissa. Uutta materiaalia ja visuaaleja on siis luvassa keikalla, jossa tullaan kuulemaan hiukan uudemman tyylistä, popahtavampaa Mewiä.

35. Provinssirock järjestetään 14. – 16. kesäkuuta 2013.