Annalynne McCordin ohut paita paljasti liikaa – viileä keli Hollywoodissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjaa tähdittävä näyttelijäkaunotar AnnaLynne McCord seurusteli taannoin pitkään Pako-hittisarjasta tunnetun näyttelijä Dominic Purcellin kanssa. Eron jälkeen heidät on nähty useita kertoja jälleen yhdessä.

Nyt 25-vuotias AnnaLynne McCord ikuistettu 90210-televisiosarjan kuvauksissa, jonne hän oli pukeutunut ohueen vaaleanpunaiseen paitaan. Paita oli lopulta niin ohut, että se paljasti hieman odottamattoman paljon hänen muodoistaan ja siitä, että Hollywoodissa taisi olla kuvaushetkellä varsin viileä keli.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muun muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä.