NASA:n astronautti julkaisi hätkähdyttäviä kuvia avaruudesta

Digi · Stara.fi

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on viime aikoina kunnostautunut julkaisemalla usein upeita kuvia niin avaruudesta kuin Marsin pinnaltakin. Nyt vuorossa on kansainvälisellä ISS-avaruusasemalla parhaillaan työskentelevä kanadalainen astronautti Chris Hadfield.

Hadfield on nimittäin nyt julkaissut Twitter-blogissaan upean kuvasarjan, jonka hän on itse ikuistanut avaruusasemalta käsin. Kuvissa nähdään maapallon upeita maisemia. NASA lähetti kuvat ensin Hadfieldin Evan-pojalle, joka latasi isänsä kuvat lopulta verkkoon.

Noin 320 kilometrin korkeudelta ikuistetut valokuvat saivat suorastaan hullaantuneen vastaanoton, sillä niitä ihastellaan parhaillaan ympäri maailmaa. Otoksissa nähdään muun muassa Australian loppumattomia hiekkarantoja, Mississippi-jokea, New Orleansin kaupunkia ja järvi Afrikassa.