Poikabändi myönsi viimein: ”Vihasimme toisiamme”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosien poikabändi Five kuuluu 1990-luvun lopun suosituimpiin brittikokoonpanoihin. Yhtye kertoi äskettäin tekevänsä paluun musiikkikuvioihin ilman jäsentään J Brownia.

Yhtyeen manageri laittoikin verkkoon työpaikkailmoituksen, jolla hän hakee kokoonpanoon viidettä jäsentä. Nyt Fiven Scott Robinson on kertonut syitä yhtyeen 2000-luvulla tyrehtyneeseen uraan. Teinityttöjen ihastukset riitelivät menestyksensä aallonharjalla niin paljon, että se alkoi heijastua heidän keskinäisiin kemioihinsa.

– Meillä oli todella synkeitä aikoja, jolloin vihasimme toisiamme. Tappelimme paljon, ja Sean jopa heitti minut kerran portailta alas. Riita meni aivan överiksi, ja minun huuleni halkesi, kertoi Scott Robinson The Sun -lehdelle.

Miehen mukaan kaikki riidat eivät kuitenkaan saaneet kipinäänsä liiallisesta alkoholin käytöstä. Yhtyeen jäsenet olivat myös uupuneita kiertue-elämään ja kyllästyivät toistensa jatkuvaan seuraan. Pojat torailivat lisäksi bändiä luotsanneen viihdemoguli Simon Cowellin kanssa. Scott pyysi haastattelussa mieheltä anteeksi tähtien ajattelematonta käytöstä.

Five-poikabändi ilmoitti tekevänsä paluun The Big Reunion -dokumenttiohjelmassa, joka tullaan näkemään Britannian televisiossa tammikuun lopussa. Yhtyeeseen kuuluvat tällä erää Abz Love, Ritchie Neville, Scott Robinson ja Sean Conlon. Bändin viides jäsen J Brown jättäytyi yhtyeestä pois, eikä aio palata takaisin sen riveihin.