Helen Flanagan rohkeissa nettikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan on ollut vuodesta 2009 parisuhteessa jalkapalloilija Scott Sinclairin kanssa. Pariskunnan suhde on vakaalla pohjalla, sillä he asuvat yhteisessä kodissa.

Nyt 22-vuotias julkkisneitokainen on poseerannut uusissa kuvauksissa, jotka huokuvat väritykseltään ystävänpäivän henkeä. Otoksissa Helen nähdään muun muassa rohkeassa minitopissa, joka paljastaa hänen rintojensa alapuolen. Neito on myös ottanut teddykarhun kanssaan alusvaateposeeraukseen.

Äskettäin Helen Flanagan aiheutti kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.