Khloe Kardashian sai lunta tupaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailman seuratuimman realityperheen, Kardashianien, elämästä ei puutu dramatiikkaa. Yksi uusperheen jäsenistä on 28-vuotias Khloe Kardashian, joka meni taannoin naimisiin koripalloilija Lamar Odomin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen.

Nyt Los Angeles Clippers -joukkueessa pelaavan Lamar Odomin entinen vaimo ja lasten äiti, Liza Morales, on noussut otsikoihin negatiivisten kommenttiensa vuoksi. Liza Morales nimittäin haukkuu äitiydestä haaveilevaa Khloe Kardashiania solvaavilla kommenteilla. Naisen mukaan realitykaunottaresta ei esimerkiksi tule koskaan hyvää äitiä.

– Khloesta ei tule hyvä äiti. Niin kauan kuin lapseni ovat kunnossa, heidän suhteensa on ok, Liza Morales kertoi New York Daily News -lehdelle.

Khloe Kardashianin uskotaan vastanneen naisen haukkuihin Twitter-blogissaan julkaistulla viestillä.

– Kaikilla on jokin tarina kerrottavanaan. Olen niin raivoissani tarinoista, joita levität, Khloe Kardashian kirjoitti.

Khloe Kardashian on jo pidemmän aikaa haaveillut yhteisestä jälkikasvusta aviomiehensä kanssa. Neitokainen on äitipuoli aviomiehensä Destiny-tytölle ja Lamar Jr. -nimiselle pojalle. Realitytähti on kertonut avoimesti mediassa kärsineensä hedelmöitysongelmista.

Viime aikoina mediassa on levinnyt hurjia väitteitä Kardashianien yksityiselämästä. Edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin Ellen-niminen leski on jo pidemmän aikaa kiusannut aviomiehensä perhettä valheellisilla väitteillä. Nainen on muun muassa väittänyt, että Kris Jenner pahoinpiteli vanhinta tytärtään Kim Kardashiania. Lisäksi hän väitti perheenäidin uhanneen tappaa Kimin. Leski on myös sanonut, ettei Khloe-tyttö ole kuolleen Robert Kardashianin biologinen lapsi.