Chris Brownin seksikäs exä puolialastomana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu r&B-tähti Chris Brown on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä on-off -suhteestaan laulajakaunotar Rihannan kanssa. Ennen palaamistaan takaisin Rihannan luokse Brown ehti seurustella jonkin aikaa vietnamilaisen mallin, Karrueche Tranin kanssa.

Karrueche Tran on toistaiseksi pysynyt hieman etäämpänä julkisuudesta, mutta näyttää nyt maailmalle, mistä Chris Brown jää paitsi. Neitonen poseeraa nimittäin Rolling Out -lehden tuoreessa, rohkeassa kannessa. Tämä on 23-vuotiaan vietnamilaismallin ensimmäinen esiintyminen lehden kansikuvassa.

karruechetran08022013

Mallikaunotar myös avautuu lehdessä hieman edesmenneestä suhteestaan r&b-tähden kanssa. Karruechelle tuli yllätyksenä etenkin erosta aiheutunut suuri kohu ja julkisuuden määrä. Hän joutui myös vastaanottamaan runsaasti kritiikkiä Rihannan faneilta ja jopa epäsuoraan laulajaneitoselta itseltään seurustellessaan Chris Brownin kanssa.