Victorian enkelit riisuivat ystävänpäiväksi – yläosatkin lähtivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin menestyneimpiin malleihin lukeutuvat muun muassa Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, Barbara Palvin ja Karlie Kloss. Kaikki neitokaiset ovat tienanneet sievoisen omaisuuden merkille tekemällään työllä.

Nyt Victoria’s Secret -merkin enkelit esiintyvät ystävänpäiväkampanjan uusissa alusvaatekuvissa. Otoksissa kaunottaret nähdään muun muassa vaaleanpunaisen sävyisissä pitsialusasuissa. Candice, Karlie ja Barbara esiintyvät mainoskuvissa viekottelevina hempeine asuineen. Lily ja Behati taas hurmaavat katsojan yläosattomilla poseerauksillaan.

23-vuotias namibialainen Behati Prinsloo on supermalli, joka tuli alunperin tutuksi Victoria’s Secretin alabrändin Pinkin mallina. Hän syntyi Etelä-Afrikassa, mutta muutti Namibiaan jo kaksivuotiaana. Malliuralle hän päätyi teini-ikäisenä Kapkaupungissa sijaitsevasta supermarketista, jossa valokuvaaja pyysi häntä kuvauksiin. Vuonna 2012 Behati Prinsloo nousi Models.comin listauksessa maailman 13. seksikkäimmäksi supermalliksi.