Jenkkinäyttelijätär hyppäsi kalliolta mereen – pienissä stringeissä tietenkin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Alexa Vega herätti taannoin kohua avioitumalla itseään 13 vuotta vanhemman Sean Covelin kanssa. Neito kuitenkin erosi miehestään viime vuonna.

Nyt 24-vuotias Alexa on ollut lomailemassa Havaijilla. Neitokainen julkaisi Instagram-palvelussa otoksen, jossa hän hyppää niukassa bikiniasussa kalliolta suoraan mereen. Tähti on pukenut ylleen stringibikinit, jotka eivät paljoa hänen peppunsa kaaria peittele.

– Hyppään kalliolta Mauilla, kirjoitti Alexa kuvan oheen.

Floridan Miamissa varttunut Alexa Vega teki debyyttinsä valkokankaalla kuusivuotiaana Little Giants -elokuvassa. Näyttelijätär on nähty myös televisiosarjoissa kuten Teho-osasto ja Aavekuiskaaja. Alexa Vega oli naimisissa elokuvatuottaja Sean Covelin kanssa kahden vuoden ajan, mutta avioliitto päättyi eroon viime vuoden heinäkuussa.